Algemeen 2014

Wij hopen binnenkort een nieuwe website online te krijgen!
Het moet dan gemakkelijker worden om foto's te uploaden. Bij deze website lukt dat niet meer goed, daarom is er de laatste tijd ook niet veel nieuws meer op deze website gezet.
De kv Eendracht is ook via facebook te volgen. Meldt u aan als vriend, dan mist u niets van het laatste nieuws!
Wij zijn dit jaar ingeloot voor deze actie!!  Het pasjessysteem is weer afgeschaft en dit jaar kunnen er weer munten worden gespaard voor onze club. Wij hopen dat iedereen zijn munten aan onze vereniging gaat geven! Dat kunnen we goed gebruiken!
Elk jaar steunt de Rabobank veel verenigingen met deze actie. Het idee is dat de leden van de Rabobank zelf kunnen bepalen welke clubs een bijdrage krijgen. Daarvoor moet je natuurlijk wel lid zijn, anders kun je niet stemmen.
Dit lidmaatachap is gratis, als je al een bankrekening hebt bij de Rabobank! Je moet wel voor 1 februari 2015 lid zijn/worden, anders mag je dit jaar niet meestemmen, maar pas in 2016.
Steun onze vereniging en stem op ons!!  Nog geen lid van de Rabobank, ga dan snel naar internetbankieren en ga naar de klantenservice. Ga dan naar het onderdeel overig en klik daar op lid worden. Alvast bedankt!
Onze penningmeester Jelle Helvrich heeft te kennen gegeven dat hij per 1 januari 2015 wil stoppen bij KV Eendracht,
 vanwege een te druk schema in zijn prive omstandigheden kan hij deze bestuursfunctie niet meer voltrekken.
 Als bestuur respecteren wij deze beslissing natuurlijk volledig. Maar als bestuur zijn we daarom wel opzoek naar iemand die deze taak op zich wil nemen.

Ook onze voorzitter Jan Nieuweburg heeft aan gegeven dat hij naar een vervanger verlangt, die hij kan inwerken. Deze beslissing respecteren wij ook, want hij is 70+ dus het word wel tijd dat iemand de scepter over gaat nemen. Er zullen samen met een nieuwe voorzitter, meer vrijwilligers op moeten staan, anders zal de vereniging net als Midlum eindigen, want zo staan we er simpelweg voor. Want een voorzitter alleen krijgt zijn zaakjes niet voor elkaar als er geen vrijwilligers zijn. Wij hopen dat er nog echte kaatsliefhebbers zijn die de club hulp kunnen bieden op wat voor manier dan ook.

De wedstrijdsecretaris Pieter vd Zee is onderussen ook gestopt wegens te drukke werkzaamheden.
Voor Pieter is intussen een opvolger gevonden. Simon de Groot gaat zijn werkzaamheden overnemen.

U kunt zich te allen tijde aanmelden voor een commissie of bestuursfunctie.
Onder het kopje verenigings info kunt u kiezen uit verschillende commissies die u aanspreken.
Er staat een omschrijving bij elke commissie met de bijbehorende taken, zodat u precies kunt zien wat de werkzaamheden inhouden.

U kunt zich op verschillende manieren aanmelden: zie info

vriendelijke groet,

het bestuur

Namen van links naar rechts: Harrit Kingma, Dylan Drent, Johan Kwast, Dennis Wijnjeterp, Justin Haarsma, Bas Helvrich, Marco van Houten, Jelle Helvrich en de Aanmerkertjes Brent en Sanne!