Jeugd 2014

De wintertrainingen in de Waddenhal beginnen weer op maandag 12 januari 2015.
De trainingen zijn van 18.00 - 19.00 uur en staan weer onder leiding van Mirjam Beeksma.
Data: 12 januari - 26 januari - 9 februari - 23 februari - 9 maart - 23 maart - 20 april  Begin het nieuwe jaar goed en kom allemaal trainen!!  Zet het ook tegen anderen, als je dit leest!!

Jordy de Haan wint het algemeen klassement welpen 2014 van de Federatie Barradeel.
De derde prijs was voor Nynke Bijlsma.
Goed gedaan allebei!!!
Zij kregen deze prijs (geld) op de najaarsvergadering van de Federatie die werd gehouden in Wijnaldum.

Roel Pont en Jordy de Haan hebben de dag van hun leven. Ze mochten aanmerken bij de hoofdklassers!

Wintertrainingen
beide jongens hebben weer laten zien dat ze zich aardig aan het vorderen zijn in hun kaats ambitie.
Als Eendracht zijn we erg blij met de jongens hun prestatie want ze zijn beide weer met de 3de prijs naar huis gegaan.
De foto's kunt u vinden onder de knop foto's. ook het broertje van Jordy mocht invallen voor een deelnemer die uitviel.
Dit vond hij geweldig ook al verloor hij de wedstrijd, hij mocht even van een echte kaatswedstrijd proeven.
Wij hopen hem vaker te zien! Ook daar hebben we foto's van die u kunt vinden onder de knop foto's.
Afgelopen vrijdag 23-5-2014 hebben Dje Jorna en Jordy de Haan weer meegedaan aan de federatie partij in Sexbierum.

Dje Jorna en Jordy de Haan hebben 07-05-2014 de finale bereikt in st. Jacob tijdens de eerste wedstrijd van de federatie.  Uiteindelijk de 2de prijs gewonnen!! Als vereniging zijn we natuurlijk trots op deze prestatie.

Algemene informatie

· Jeugdkaatsen zomerseizoen donderdag van 18:30 t/m 19:30 uur. Start donderdag .. mei 2015.

· Jeugdkaatsen winterseizoen maandag van 18:00 t/m 19:00 uur in de Waddenhal. Start maandag 12 januari 2015

· Competitie kaatsen leden vanaf 14 jaar dinsdag om 19:00 uur.

De wintertraining voor de jeugd gaat weer van start op maandag 12 januari 2015 in de Waddenhal.
De training is van 18.00 - 19.00 uur en staat weer onder leiding van Mirjam Beeksma.
De trainingen zijn éen keer in de twee weken!
Data: 12 januari - 26 januari - 9 februari - 23 februari - 9 maart - 23 maart - 20 april.
Breng iedereen op de hoogte als je dit leest!