Jeugd 2016

vrijdag 18 november 2016

In Wijnaldum zijn de klassementsprijzen uitgereikt van de wedstrijden die de jeugd deze zomer heeft gespeeld bij de federatie Barradeel. Hierbij werden alle klassementen gewonnen!! Ook de tweede plek was voor een jeugdlid van onze vereniging!  De meisjes vielen (nog?) niet in de prijzen.

Super gedaan jongens! Van harte gefeliciteerd!

Welpen jongens:

1e prijs: Koos Jorna
2e prijs: Jaimy Koel

Pupillen jongens:
1e prijs: Dylan Koel
2e prijs: Jordy de Haan

Schooljongens:
1e prijs: Rick Alberda en Djé Jorna .

Helaas was er maar één krans en staat Djé zonder krans op de foto.
foto: Anneke Haarsma

Jongens Eendracht winnen klassementen federatie Barradeel
zaterdag 17 september 2016
Jaimy Koel heeft een uitstekend kaatsjaar achter de rug. Na diverse prijzen bij de federatie Barradeel, kwamen er ook al snel prijzen op de knkb wedstrijden. Jaimy kaatste dit jaar bij de welpen en promoveerde tijdens het seizoen van de B klas naar de A klas. Ook in de A klas werden er weer prijzen gewonnen en dat leverde aan het eind van het seizoen de 3e plaats op in het jaarklassement! Hij won vier keer de krans, werd drie keer tweede en werd ook nog twee keer derde. In totaal dus 20 punten.
Jaimy kreeg een uitnodiging om deze prijs in ontvangst te nemen tijdens de Oldehove Partij in Leeuwarden.
Gefeliciteerd!  Ga zo door volgend jaar bij de pupillen!!
Jaimy Koel 3e in klassement welpen
zondag 28 augustus 2016
Jaimy Koel kaatst in de A klas bij de welpen van de knkb. Hij wist daar met Nick van der Walt de 2e prijs te winnen in Berlikum. Een prima prestatie.
Jaimy Koel wint 2e prijs in Berlikum
zaterdag 13 augustus 2016
Jaimy Koel kaatst bij de welpen in de A klas bij de knkb en in Ferwerd behaalde hij de 2e prijs. In deze A klas wordt gekaatst met vier parturen van twee en iedereen kaatst dus drie keer.
Na een spannende eerste partij, die met 5-5 en 6-6 werd gewonnen, wist hij ook de tweede partij te winnen, nu met 5-3 en 6-6. De laatste partij werd dik verloren met 1-5 en 6--6, maar dat was toch genoeg voor de tweede prijs.
Jaimy Koel wint 2e prijs in Ferwerd
zondag 7 augustus 2016
Dylan en Jaimy Koel zijn nog actief op de wedstrijden op knkb niveau. Dylan was in Stiens succesvol bij de pupillen en won daar de 3e prijs. Jaimy won in de verliezersronde van de welpen de 2e prijs in Bolsward.
Gefeliciteerd jongens!
Dylan en Jaimy Koel weer in de prijzen