Jeugd 2017

Pagina 1 van 4  > >>

zondag 27 augustus 2017

De pupillen jongens van de knkb kaatsten in St. Annaparochie en Jaimy wist in de B klas in de verliezersronde de 1e prijs te winnen. De foto is wel een zoekplaatje!
Gefeliciteerd.

Jaimy Koel in de prijzen in St Annaparochie

zondag 20 augustus 2017
De schooljongens kaatsten zondag een vrije formatiepartij in Wommels en Dylan Koel wist daar de 3e prijs te winnen met zijn maten Sil van der Geest uit Wijnaldum en Johan Cnossen uit Gauw.
Zaterdag kaatsten de schooljongens in Driesum en daar was er ook nog een 2e prijs in de verliezersronde van de B klas.
Een goed weekend dus voor Dylan. Gefeliciteerd!

Dylan Koel 3e prijs in Wommels.
Dylan Koel 3e prijs in Wommels.

zondag 6 augustus 2017
Bij de pupillen jongens wist Jaimy Koel de 3e prijs in de B klas te winnen in Berlikum.
Bij de schooljongens was er voor Dylan Koel een 3e prijs in de herkansing van de B klas in Makkum.
Gefeliciteerd allebei!

Jaimy en Dylan Koel in de prijzen
Jaimy en Dylan Koel in de prijzen

zondag 30 juli 2017
De jongens van de knkb waren zondag verdeeld over Harlingen en Dronrijp. In Harlingen waren 16 afdelingsparturen uitgenodigd en de andere jongens konden meedoen in Dronrijp aan een d.e.l. partij. Het afdelingspartuur van Harlingen was niet uitgenodigd in de eigen stad en Rick Alberda ging daarom in Dronrijp kaatsen.

Daar stond Rick in eerste instantie op de lijst in partuur 14 maar door een aantal afmeldingen kwam hij uiteindelijk in een partuur met Karel Monfils (Kimswerd) en Haye Tseard van der Hem (Dronrijp). In de finale stonden ze goed te kaatsen tegen Aizo Veltman, Jasper de Boer en Wessel Schraa en wisten met 5-2 en 6- 4 de partij te winnen. Gefeliciteerd!

Rick Alberda wint 1e prijs in Dronrijp

zondag 23 juli 2017

 

Bij de jongens pupillen werd er in Bolsward gekaatst in een A klas en een B klas. Jaimy kaatste bijzonder succesvol in de B klas en wist de 1e prijs te winnen. Na een overwinning in de 1e omloop met 5-4 en 6-4, een staand nummer en twee makkelijke overwinningen werd de finale bereikt. Die was erg spannend maar werd in de stromende regen en een achterstand van 0-2 toch nog gewonnen met 5-5 en 6-0.
De 1e prijs was een bijzondere prijs, n.l. een goud(kleurige) bal!
Gefeliciteerd!

Jaimy Koel wint Gouden Bal in Bolsward

Laatste nieuws: