vrijdag 22 juni 2018
Op de wedstrijd van de federatie Barradeel wist Brent vandaag de 1e prijs te winnen bij de pupillen jongens.
Voor Thom Posthumus was er in dezelfde categorie een 3e prijs.
Gefeliciteerd allebei!

Brent Boschma wint in St. Annaparochie

vrijdag 15 juni 2018

De federatie Barradeel organiseerde een afdelingswedstrijd voor de jeugd en Eendracht was vertegenwoordigd met een partuur pupillenjongens en een partuur schooljongens.
Helaas ging de wedstrijd voor de schoolmeisjes niet door, want het partuur van Eendracht was het enige partuur op de lijst.
De pupillen Davy de Haan, Brent Boschma en Thom Posthumus wisten iedereen te verslaan en de 1e prijs te winnen.
Gefeliciteerd!

Pupillen jongens winnen afdeling in Tzummarum

zaterdag 26 mei 2018

In Damwoude stond een afdelingswedstrijd op het programma. Jaimy Koel en Koos Jorna stonden samen op de lijst, omdat de andere kaatsers nog voetbal verplichtingen hadden.
Ze verloren helaas in de 1e omloop, maar daardoor konden ze meedoen aan de opstapwedstrijd. Dit is een d.e.l. wedstrijd voor de verliezers en ook voor diegenen, die geen afdelingspartuur hebben.
Jaimy Koel wist hierin de 1e prijs te winnen en Koos Jorna werd 3e.
Gefeliciteerd allebei.

Jaimy Koel en Koos Jorna in de prijzen in Damwoude

vrijdag 11 mei 2018
De eerste wedstrijd van de Federatie Barradeel voor de jeugd was in Wijnaldum en de deelname vanuit Harlingen was uitstekend met 8 jeugdkaatsers.
Helaas ging de wedstrijd voor de welpen niet door vanwege te weinig deelnemers, anders waren er 9 kaatsers geweest.
Meteen in de kransen kwamen Jordy de Haan (schooljongens) en Thom Posthumus (pupillen). Super jongens!
Koos Jorna wist de 2e prijs te winnen bij de pupillen en Jaimy Koel en Davy de Haan wisten in de verliezersronde nog een prijs te winnen. Jaimy 1e en Davy 2e.
Gefeliciteerd allemaal en over 2 weken is de volgende wedstrijd in St. Jacobiparochie.

Veel prijzen jeugd in Wijnaldum.

Aan de zaalkaatswedstrijd in Menaldum deden vier jeugdleden mee van kv Eendracht in de categorie pupillen.
Xander de Bruin en Tom Posthumus vielen niet in de prijzen, maar Davy de Haan (1e prijs) en Jaimy Koel (2e prijs) wel.
Gefeliciteerd!

Davy de Haan wint zaalkaatsen in Menaldum