vrijdag 11 mei 2018
De eerste wedstrijd van de Federatie Barradeel voor de jeugd was in Wijnaldum en de deelname vanuit Harlingen was uitstekend met 8 jeugdkaatsers.
Helaas ging de wedstrijd voor de welpen niet door vanwege te weinig deelnemers, anders waren er 9 kaatsers geweest.
Meteen in de kransen kwamen Jordy de Haan (schooljongens) en Thom Posthumus (pupillen). Super jongens!
Koos Jorna wist de 2e prijs te winnen bij de pupillen en Jaimy Koel en Davy de Haan wisten in de verliezersronde nog een prijs te winnen. Jaimy 1e en Davy 2e.
Gefeliciteerd allemaal en over 2 weken is de volgende wedstrijd in St. Jacobiparochie.

Veel prijzen jeugd in Wijnaldum.

Aan de zaalkaatswedstrijd in Menaldum deden vier jeugdleden mee van kv Eendracht in de categorie pupillen.
Xander de Bruin en Tom Posthumus vielen niet in de prijzen, maar Davy de Haan (1e prijs) en Jaimy Koel (2e prijs) wel.
Gefeliciteerd!

Davy de Haan wint zaalkaatsen in Menaldum