Prijswinnaars 2016

Dylan Drent wint 3e prijs op de PC

woensdag 3 augustus 2016 Dylan Drent kaatst geweldig op de PC! In de eerste omloop wint Dylan met zijn maten Bauke Triemstra en Patrick Scheepstra (en coach Pollie Kwast) van het favoriete partuur Gert-Anne van de Bos, Taeke Triemstra en Daniël Iseger. Een geweldige prestatie waarmee de PC meteen een hele open wedstrijd was geworden. Wie er zou gaan winnen? Niemand die het wist! Ook het partuur van Dylan behoorde bij de kanshebbers. De tweede omloop werd meteen weer een kraker tegen de winnaars van Arum, Marten Bergsma, Erwin Zijlstra en Hendrik Kooststra. Ook deze wedstrijd werd met dezelfde cijfers als de eerste gewonnen: 5-3 en 6-6. De halve finale werd een super spannende partij tegen Tjisse Steenstra, Herman Sprik en Cornelis Terpstra. De beslissing viel pas op 5-5 en 4-6 helaas in het nadeel van Dylan. Net als vorig jaar dus weer de 3e prijs, maar ook nu was de finale weer erg dichtbij. Er viel deze PC genoeg te genieten met de sensationele ontknoping in de eerste omloop met de uitschakelingen van de favorieten en nog meerdere spannende partijen, waaronder één 5-5 en 6-6. In de tweede omloop was alleen de partij van Dylan tegen Marten Bergsma interessant, maar de halve finale van Dylan en de finale waren daarna weer prachtig! Genoeg om van te genieten dus!!!