Algemeen 2014

Bestuursvacatures

Onze penningmeester Jelle Helvrich heeft te kennen gegeven dat hij per 1 januari 2015 wil stoppen bij KV Eendracht,
 vanwege een te druk schema in zijn prive omstandigheden kan hij deze bestuursfunctie niet meer voltrekken.
 Als bestuur respecteren wij deze beslissing natuurlijk volledig. Maar als bestuur zijn we daarom wel opzoek naar iemand die deze taak op zich wil nemen.

Ook onze voorzitter Jan Nieuweburg heeft aan gegeven dat hij naar een vervanger verlangt, die hij kan inwerken. Deze beslissing respecteren wij ook, want hij is 70+ dus het word wel tijd dat iemand de scepter over gaat nemen. Er zullen samen met een nieuwe voorzitter, meer vrijwilligers op moeten staan, anders zal de vereniging net als Midlum eindigen, want zo staan we er simpelweg voor. Want een voorzitter alleen krijgt zijn zaakjes niet voor elkaar als er geen vrijwilligers zijn. Wij hopen dat er nog echte kaatsliefhebbers zijn die de club hulp kunnen bieden op wat voor manier dan ook.

De wedstrijdsecretaris Pieter vd Zee is onderussen ook gestopt wegens te drukke werkzaamheden.
Voor Pieter is intussen een opvolger gevonden. Simon de Groot gaat zijn werkzaamheden overnemen.

U kunt zich te allen tijde aanmelden voor een commissie of bestuursfunctie.
Onder het kopje verenigings info kunt u kiezen uit verschillende commissies die u aanspreken.
Er staat een omschrijving bij elke commissie met de bijbehorende taken, zodat u precies kunt zien wat de werkzaamheden inhouden.

U kunt zich op verschillende manieren aanmelden: zie info

vriendelijke groet,

het bestuur