Prijswinnaars 2015

zondag 27 december 2015
Johan Kwast en Dylan Drent winnen met hun derde maat Pieter Scharringa de 1e prijs bij de indoor wedstrijd met zachte bal in het FEC in Leeuwarden. Een prachtige prestatie! Van harte gefeliciteerd mannen!
Johan Kwast en Dylan Drent winnen 1e prijs
zondag 6 september 2015 Dylan Drent heeft op de hoofdklas vrije formatie partij in Pingjum de 2e prijs gewonnen. Dylan was gevraagd als invaller, want hij had zich met zijn eigen partuur niet geplaatst voor deze wedstrijd. Wel lekker natuurlijk om dan toch de 2e prijs te winnen!
Dylan Drent wint 2e prijs in Pingjum
woensdag 26 augustus
Albert Dijkstra wint de 1e prijs bij de 55+ partij.
Albert Dijkstra wint bij de 55+
zaterdag 22 augustus 2015
Douwe Broersma wint de 1e prijs in de verliezersronde in Goenga bij de Heren 50+ in de B klas.
Douwe Broersma in de prijzen in Goenga
zaterdag 15 augustus 2015
Piet de Groot heeft ook de 3e prijs gewonnen bij de heren 50+ in de B klas, maar dan in Oosterlittens.

zondag 9 augustus 2015
Douwe Broersma heeft de 3e prijs gewonnen in Balk bij de heren 50+ in de B klas.
Douwe Broersma en Piet de Groot winnen beide een 3e prijs