Prijswinnaars 2016

zondag 13 november 2016
Samen met Klaas Tuinenga speelde Simon de Groot een prima toernooi bij het dubbelspel van de masters 45 plus.
De eerste twee wedstrijden werden verrassend gewonnen (15-13 en 15-11) van de vooraf hoger ingeschatte tegenstanders. Toen ook de laatste twee wedstrijden met ruimere cijfers werden gewonnen kon de 1e prijs in ontvangst worden genomen.
Op zaterdag kwam Simon tot de halve finale. Brian Zeilmaker vertegenwoordigde Eendracht bij de Heren B, maar kwam helaas niet door de poulefase.
Er wordt op de vrijdaggavond WallBall gespeeld in de Waddenhal en daar is nog wel ruimte voor meer spelers.
Iedereen kan meedoen aan deze mooie sport, dus kom ook eens meedoen!
Simon de Groot wint dubbelspel Dutch Open WallBall
zaterdag 17 september 2016

Samen met de afscheidnemende koning Johan van der Meulen en Hylke Bruinsma heeft Dylan een klassieker op zijn naam geschreven door de traditionele Oldehove Partij in Leeuwarden te winnen.
Een prachtige afsluiting van een mooi seizoen, waarbij Dylan op een mooie achtste plaats in het klassement is geëindigd met 27 punten.
Dat zijn zes 1e prijzen, vier keer een 2e prijs en één keer een 3e prijs.
Gefeliciteerd!
Dylan Drent wint Oldehove
zaterdag 10 september 2016

In de B klas van de 50+ was de finale super spannend en Piet verloor helaas op de stand 5-5 en 6-6. Dat leverde natuurlijk wel de 2e prijs op. Gefeliciteerd!
Helaas zijn er geen foto's bekend van de partij van zaterdag en daarom een foto van Piet toen hij wel de 1e prijs in Goutum won. Dat was vorig jaar bij de 55+
Piet de Groot wint 2e prijs in Goutum
zondag 11 september 2016

Op de een na laatste hoofdklasse partij van dit jaar heeft Dylan, samen met zijn vrije formatiemaat Bauke Triemstra en Jan Schurer de 1e prijs gewonnen in Marsum. In de finale werd er gewonnen van de andere vrije formatiemaat Patrick Scheepstra en de broer van Bauke, Taeke Triemstra met opslagen Elgar Boersma.
Gefeliciteerd!
Nog één wedstrijd te gaan! Succes volgende week!
Dylan Drent wint in Marsum
zondag 4 september 2016
Eddy Sjollema en Teake Koster wonnen samen de 1e prijs in de B klas.
Peter Kwast won de 2e prijs in de A klas
Piet Stellingwerf werd 3e in de B klas en Piet de Groot wist nog een 2e prijs in de verliezers ronde van de B klas te winnen.
Vijf Eendrachtleden in de prijzen! Gefeliciteerd allemaal!
Veel prijzen 50+ in Franeker