Prijswinnaars 2017

Pagina 1 van 5  > >>

zondag 17 september 2017

De Oldehove Partij is de laatste wedstrijd van het seizoen. Op deze d.e.l. partij met slechts 8 parturen sloot Dylan het seizoen prima af.
Vooral de halve finale werd er goed gekaatst. Helaas lukte dat in de finale niet nog een keer.
In het eindklassement viel Dylan dit jaar net buiten de top 10 met in totaal 17 punten.
Gefeliciteerd!

Dylan Drent wint 2e prijs op de Oldehove Partij.

zondag 3 september 2017
Dylan sluit het seizoen met zijn vrije formatiepartuur af met een 2e prijs. Dit gebeurde wel met een invaller voor Patrick Scheepstra, want die viel uit met een enkelblessure. Wel speciaal was, dat zijn nieuwe achterinse voor 2018, Hendrik Kootstra, de invaller was. Misschien een goed voorteken voor volgend jaar. Dit jaar begon Dylan ook met de PC-koning van vorig jaar en dat was niet echt een succes. Misschien lukt het volgend jaar beter met de nieuwe PC-koning!
Gefeliciteerd en succes volgend jaar!

Dylan Drent wint 2e prijs in Pingjum

zaterdag 26 augustus 2017

De heren 50+ kaatsten zaterdag in Bolsward en in de A klas wist Eddy Sjollema de 1e prijs te winnen. Hij was goed geloot bij Piet Zondervan en Jorrit Jorritsma, maar ook de andere parturen waren op papier sterk. Toch gingen ze met drie partijen gewonnen naar de finale waar het partuur van Dirk Machiela, Roel Sijbesma en Lieuwe Althof wachtte. Zij hadden ook weinig in te brengen en verloren de finalepartij met 5-2 en 6-6.

In de B klas was er een 3e prijs voor Johannes Hinrichs en Douwe Broersma wist hier in de verliezersronde de 1e prijs te winnen. Eendracht was dus weer goed vertegenwoordigd!
Allemaal gefeliciteerd!

 

Eddy Sjollema wint in Bolsward

zondag 1 augustus 2017

De heren 50+ kaatsten in een A klas en een B klas. Piet de Groot wist in de B klas de 2e prijs te winnen.

Gefeliciteerd.

Piet de Groot wint 2e prijs in St. Nicolaasga

zondag 30 juli 2017

De generale voor de PC was een succes voor Dylan. Dit jaar liep het nog niet echt met zijn vrije formatiepartuur, maar de laatste weken ging het gelukkig steeds beter. In Arum werd na spannende strijd in de eerste omloop (5-5) en de tweede omloop (5-4) de finale bereikt. Vooral door het enthousiasme en goed uitslagwerk van Dylan kwam zijn partuur op dreef en dat zorgde ervoor dat zijn maten, Marten Bergsma en Patrick Scheepstra, ook steeds beter gingen kaatsen. De finale werd gewonnen met 5-3.
Gefeliciteerd en succes op de PC woensdag!!